Camí de Santiago

diumenge, de març 26, 2006

La segona !!



Només sortir del poble més tranquilitat fins Castrojeriz (famós pels seus alls) és diumenge i hi ha molts francesos de visita. La veritat es que és preciós. Molt de vent. Cucuts (abubillas), coloms grissos, perdius i mil ocells de companys de camí, ara comenco a ser dins un altre cop. Al mig dia travesso el riu Pisuerga i entro a Palencia. uns pocs quilómetres i dino a Ítero de la Vega on em trobo als companys d´habitació del primer dia: "Los Ramones" de Vic, en Nacho de Tudela i tres alemanys que tenen la cara molt vermella i son els cargols del grupillu.
Entarnt a Boadilla em trobo un senyor gran (Alejandro, el amigo de los peregrinos) i em recomana l´alberg privat "En el Camino". És acollonant, pati amb gespa, piscina, tot de fusta, atenció exquisida i des de on estic ara mateix actulitzar aquestes ratlles.
Hi ha un bar (El último dragón) on hi ha una peixera gegant, un puzzle gegant i serveixen BioFrutas gegants en un got de zurito gegant amb glassons gegants. És la repera!!
Fa bon temps estic content i demá hi ha una etapa tranquila que aprofitaré per visitar Frómista tal i com es mereix aquest poble mític del Camí.

Demano disculpes a la profe de catalá per qué aquest teclat no té accent obert, és metal·lic i incómode i no si val corregir, alló que es fa amb preses.

Records i abracades a tothom.

5 Comments:

  • molt bé pilgrim...
    et segueixo....
    quina enveja!!

    suerte q me voy en 15 dias y hasta fisterra!!!!!!!!!!!!!!!

    besos
    petons

    HAVE A GOOD WAY!!!!

    By Blogger segle22, at 14:45  

  • Ei nanu ke tal?
    Ja t'aniré seguint per aquí a veure com et va!
    Bona sort!
    Guillem (el del barça-getafe)

    By Anonymous Anònim, at 17:22  

  • Molt bé! Torno a entrar al teu blog i... què hi trobo? Doncs una foto del monument al pelegrí del qual et parlava fa uns quants dies. Diguem que vam passar per Boadilla abans que l'inaugueressin. L'autor, un escultor de Palència que es diu Adolfo Revuelta, és un parent.

    By Anonymous Anònim, at 21:22  

  • RONALS: Pasam el teu email a:
    joan.aguilera@gmail.com

    Óstia, et referixes al del pati de gespa del alberg privat "En El Camino"?
    És una passada, t'envio dues fotos de l'interior i un cartell divertit que vaig trobar al poble.

    Ho porta una familia però el jove (Jesus Merino) està enganxat a Internet i es molt atent i simpàtic.

    Si em contestes t'explico més.
    Apasiau!!

    By Blogger Joan, at 06:59  

  • Quins escolanets!!!!!

    Espavila!!!!!!! en pichet ja en porta unes quantes de ventatge (tu ja saps),la barca no surt i ell no para de encarrilar-se.

    Salutacions.

    By Anonymous Anònim, at 17:24  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home